facebook

Багатолюдний ‘локдаун’ у Буковелі: у мережі показали ситуацію на курорті

На тлі введення жорстких карантинних обмежень з 8 січня по Україні на популярному гірськолижному курорті у Карпатах – немалолюдно. Відповідні фото і відео з Буковеля оприлюднюють користувачі у соцмережах, зокрема, у Facebook, передає УНН.

На деяких світлинах помітні натовпи людей. Такими фото користувачі соцмереж почали ділитися ще напередодні – деякі висловлюють сподівання, що люди дотримуються соціальної дистанції на Буковелі, дехто пише про черги з автомобілів, які утворилися на під’їзді до курорта.


Навіть на відео з онлайн-веб-камер з Буковеля у вечірні години 9 січня видно, що люди продовжують відпочивати і кататися на лижах, утім, не так масово.

Читайте також:  Коронавірус в Україні: Кабмін запровадив новий список обмежень

Напередодні на карпатському курорті помітили навіть Президента Володимира Зеленського, фотографії з ним публікували користувачі у соцмережах.

Додамо, гірськолижним курортам, таким як Буковель, Драгобрат та інші, не забороняли працювати під час жорсткого карантину, утім є певні обмеження, зокрема, щодо закладів харчування.

Жорсткий карантин в Україні ввели з 8 по 24 січня.

Карантин для протидії поширенню нового типу коронавірусу в Україні запровадили з 12 березня. Загалом дію обмежень продовжено до 28 лютого.

Джерело.



Категорії: