facebook

Влаштував “розвагу”: чоловік катався з собакою, прив’язаною до авто

У Львівській області 53-річний місцевий житель проїхав на автомобілі, до фаркопу якого була прив’язана собака. Відео жорстокого поводження з твариною потрапило в Інтернет.

Про інцидент повідомили в прес-службі МВС.


Подія сталася в період новорічних свят в місті Новояворівськ – там місцевий житель, 53-річний чоловік був за кермом автомобіля Opel, до якого він прив’язав собаку. Така «розвага» водія була знята на камеру, а потім викладена в соцмережі.

Саме там, під час моніторингу 6 січня, його виявили співробітники Яворівського відділу поліції. У публікації було зазначено, що подія відбулася на автодорозі між селами Старичі та Шкло. Крім того, тварина, за всіма ознаками, отримала травму.

Читайте також:  Стогін дитини чує весь будинок: матір жорстоко знущається з 7-річної доньки-інваліда, поліція спускає все на гальмах

Поліція опитала автора відео, який допоміг встановити особу зловмисника. Зараз за фактом інциденту порушено провадження у ч.1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України та горе-водієві загрожує обмеження волі строком до трьох років. Собаку передали ветеринарам, загрози її життю немає.

Джерело.



Категорії: