facebook

MONATIK з дружиною показали свого молодшого сина в день його народження: милі фото

Сьогодні Платону виповнюється 4 роки.
MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою і не показує публіці обличчя своїх дітей, вирішив зробити виняток. У день народження молодшого сина Платона зірковий тато поділився милою фотографією.

12 січня хлопчикові виповнюється 4 роки і в честь цього хітмейкер порадував дописувачів в Instagram спільним кадром. У коментарі до знімка Дмитро розповів про той день, коли на світ з’явився Платон.


“Чотири роки тому, в проміжку зйомок однієї рекламної кампанії, ми з Іриною щасливі мчали в пологовий будинок! Була жарка пора, я постійно перебував в дорогах, гастролях і чітко пам’ятаю, як молив небеса, щоб Ти дочекався і з’явився саме в день, коли ми всі будемо знаходитися в Києві, і була можливість Тебе гідно зустріти! Ти почув! Ія вже тоді подумав:”… яка пунктуальна та відповідальна людина…”, – поділився співак.

Читайте також:  "Слуги народу" планують бучний з’їзд і готуються висунути відомого коміка в мери

MONATIK побажав Платону “продовжувати бути гідним у всіх сенсах”, а дружину подякував за сина і за кожен прожитий разом день.

Фото: instagram.com/irinamonatik

Демічева в свою чергу опублікувала архівну фотографію сина-іменинника, яку супроводила чуттєвими рядками.

“З днем народження, наш скарб! Наш, Платон! Дякуємо небеса, що ти вибрав нас своїми батьками! Час летить нереально швидко! 4 роки, як одна мить”, – написала Ірина.

Джерело.



Категорії: