facebook

Вона жива, це майже диво. Резонансна історія жінки отримала продовження

У багатьох місцевих виданнях була опублікована інформація щодо смерті матері двох загиблих дітей. ЗМІ, посилаючись на інформацію у сомережах, повідомляли, нібито жінка померла вчора у Тячівській лікарні.

Однак, за словами головного лікаря Тячівької лікарні, пацієнтка жива, проте у важкому стані.


Нагааємо, все почалось з того, що на Закарпатті вітчим вбив двох дітей та скалічив їхню маму. Згодом журналісти розповіли страшні деталі смерті двох малолітніх дітей.

Так, 6 січня ввечері перебуваючи в розважальному закладі Тячева під назвою ”Оксана” чоловік в стані алкогольного сп’яніння розпочав сварку зі своєю 35-річною співмешканкою. Разом із жінкою були двоє її малолітніх діток – 9-річна дочка та дворічний син.

В ході сварки 30-річний зловмисник заподіяв жінці та дітям тілесні ушкодження. Від отриманих травм малолітні померли на місці події. Є інформація, що за результатами судово-медичної експертизи дітей били або стільцями, або об стіну. Сьогодні, 9 січня, їх поховали на кладовищі у Кам’янці-Подільському, де вони і проживали.

З тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні була доставлена і сама 35-річна матір дітей.

Читайте також:  "Мені було 17" : жертва зіркового українського фотографа розповіла, як він її зґвалтував

30-річний зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі поліції вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, яке вчинене з особливою жорстокістю (п.1,2,4 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки (ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України). Поліцейські клопотатимуть в суді про безальтернативне взяття підозрюваного під варту.

За скоєне затриманому загрожує довічне ув’язнення.

В мережі з’явилась інформація, що близько 20-ої години 8 січня перебуваючи в Тячівській лікарні жінка померла. Водночас повідомляється, що вона була вагітна їхньою спільною дитиною.

“Пішла за дітками”, – пишуть користувачі мережі й висловлюють співчуття родині.

Відомо також, що жінка не жила на Закарпатті. Приїхала сюди, аби познайомити дітей із коханим. Повідомляється, що вонa булa вaгітнa їхньою спільною дитиною.

За скоєне чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Джерело.



Категорії: