facebook

В ДТП на Франківщині загинула 7-річна дівчинка, троє людей в лікарні (фото)

14 січня, приблизно о 18:50 на у селі Краснопілля на Верховинщині трапилась ДТП у якій загинула 7-річна дівчинка, ще троє постраждалих доправили в лікарню.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.


Дорожньо-транспортна пригода, у котрій загинула семирічна дівчинка, а ще двоє дорослих і одна дитина травмувалися, трапилася на Верховинщині. Правоохоронці на місці події та з’ясовують всі обставини ДТП.

Повідомляється, що 14 січня о 18:50 трапилась ДТП у селі Краснопілля. Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля “Сітроен Джампі” не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Внаслідок аварії транспортний засіб перекинувся.

Читайте також:  Всі поверталися з весілля: 16 людей загинули у страшній аварії, ще 55 постраждали
Фото: Поліція Івано-Франківської області

У салоні, крім водія, перебували троє пасажирів – жінка і двоє малолітніх дітей. Всіх потерпілих госпіталізовано з місця події. На жаль, у “швидкій” від отриманих травм померла семирічна дівчинка. На цей час поліцейські з’ясовують, що ж стало причиною аварії, у водія відібрано кров на перевірку стану сп’яніння.

Фото: Поліція Івано-Франківської області

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Джерело.



Категорії: