facebook

“Укрзалізниця” зганьбилася з російським поїздом: “Не вводьте людей в оману”

“Укрзалізниця” намагалася виправдатися через російський потяг.
“Укрзалізниця” надала календар на 2021 рік, але нарвалася на критику за використання фотографій російського пасажирського електропоїзда під назвою”Ластівка”.

У компанії відразу ж спробували спростувати “фейковую” інформацію про це, приклавши знімки інших календарів, на сторінці в соціальній мережі Facebook. При цьому перевізник порівняв настінний і настільний календарі.


“Друзі. У соцмережах, зокрема в деяких Facebook-групах, поширені фотографії, де зображені нібито календарі “Укрзалізниця” з російськими поїздами. Ця інформація є фейком і провокацією. Укрзалізниця ще раз зазначає, що інформацію потрібно перевіряти і дбати про достовірність джерел. А щоб розвіяти останні сумніви, завтра розіграємо між нашими передплатниками три брендованих календаря, виконаних у фірм”, – написано в публікації.

Скріншот публікації Укрзалізниці: Facebook

“Шановний прес-центр УЗ, не вводьте ЛЮДЕЙ в оману! ВИ ЗАСТОСОВУЄТЕ НЕКОРЕКТНЕ ПОРІВНЯННЯ! Покажіть повний спектр календарної продукції УЗ замовлений на 2021 рік. Тому що ви порівнюєте настінний календар з настільним. Хіба УЗ замовляла тільки настінні календарі і не замовляла настільні? Настільний календер – в студію, будь ласка!”, – написав один з користувачів в коментарях.

Читайте також:  Скандал: українська блогерка назвала Росію улюбленою країною -

Коментарі, скріншот: Facebook

Але в одній з наступних публікацій “Укрзалізниці” в Facebook все ж були показані настільні календарі з тими ж малюнками, як і настінні.

Джерело.



Категорії: