facebook

Українські співачки потрапили в скандал через виступ на прийомі у Лукашенка: хто відзначився

Народна артистка України Ірина Білик та переможниця шоу “Х-фактор” Еліна Іващенко потрапили в скандал через виступи на прийомі у Олександра Лукашенка з нагоди “старого нового року”.

Як зазначає у Facebook Фонд культурної солідарності Білорусі, виступ співачок відбувся в мінському Палаці незалежності 16 січня. Разом з Білик та Іващенко на заході також з’явилися російські зірки – Стас Міхайлов, Валерій Сюткін, співачка Зара та інші. Новина про прийом у Лукашенка викликала хвилю критики в соціальних мережах.


Зокрема про виступи українських артисток на концерті для Лукашенка, в своєму телеграм-каналі висловився Сергій Стерненко. Активіст нагадав, що нещодавно Ірина Білик була удостоєна Ордена княгині Ольги. “Народна і заслужена артистка України, яку Зеленський нещодавно нагородив орденом княгині Ольги, виступала в Білорусі для диктатора та нелюда Олександра Лукашенка. Думаю, тепер Зеленський може дати їй і Героя України”, – зазначив він.

На старанавагоднім приємі Лукашенко виступають та українські сп’явачки:

Еліна Івашчанка та народна артистка України Ірина Білык. </ P> Опубліковано BCSF / Фонд культури Білорусі Солідарність & NBSP; Понеділок, 18 січня 2021 р.

У коментарях під постом Фондом культурної солідарності Білорусі користувачі соцмереж зажадали від артисток пояснень. “А вам нормально було виступати перед диктатором?”, “Скільки вам заплатили за цю годину приниження та ницості, співачки?”

Читайте також:  “Я навчу тебе говорити українською”: нечуваний скандал з туристкою на Закарпатті, обурив місцевих жителів

Що ж стосується особистих сторінок Ірини Білик та Еліни Іващенко у соцмережах, інформацію про виступ у Білорусі обидві співачки вирішили приховати.

У грудні 2019 року Еліна Іващенко стала переможницею 10-го сезону вокального шоу “Х-фактор”. Тоді ж в інтерв’ю theLime дівчина зазначала, що після завершення проекту має намір “пахати”, щоб не розчинитися подібно іншим учасникам, а також готова до кардинальних змін, якщо вони будуть необхідні для успіху та популярності.
У липні наступного року Еліна Іващенко брала участь у щорічному музичному фестивалі “Слов’янський базар” у Білорусі, де також щорічно виступають російські селебріті.

Джерело.



Категорії: