facebook

П’яний брат харківського митрополита покалічив двох людей у ДТП: перебрав з “Кагором”

У Харкові зіткнулися три авто. Брат Митрополита Онуфрія потрапив у ДТП. Про це розповіли у виданні “Newsroom”.

В Telegram-каналі “Харків Life” опублікували публікацію про те, що в Харкові на мосту зіткнулися три автомобілі. Одним з учасників ДТП став автомобіль Mercedes GL550.

У прес-службі патрульної поліції підтвердили, що на вулиці Революції 1905 року сталася ДТП. За даними поліцейських, зіткнулися три автомобілі – Mercedes, Renault і MG. В результаті події постраждали дві людини-чоловік і жінка, які перебували в салоні Renault.


Водій автомобіля Mercedes відмовився проходити перевірку на стан алкогольного сп’яніння і на нього був складений адміністративний протокол згідно ст 130 КУпАП (водіння автомобіля в стані алкогольного сп’яніння).

Читайте також:  В Одесі в аптеці знайшли труп дівчини: перші деталі та відео

Журналісти з’ясували, що власником автомобіля Mercedes GL550 є Яромир Легкий — брат митрополита Харківського і Богодухівського і колишній депутат обласної ради від “Партії регіонів”.

Примітно, що даний автомобіль не раз був фігурантом справ про п’яне водіння. Поліцейські зупиняли Яромира Легкого більше восьми разів за водіння в нетверезому стані. Щоразу він відмовлявся пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. При цьому колишнього депутата позбавляли водійських прав на рік і виписували штрафи.

Джерело.



Категорії: