facebook

Шмигаль розповів про оформлення субсидії та компенсації за тарифами

Денис Шмигаль порадив українцям оформляти субсидії.
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль порадив українцям оформляти субсидії. Він обіцяє, що таким чином користувачі субсидій не відчують подорожчання комуналки в січні.

Денис Шмигаль таким способом мотивує українців оформляти субсидії. Крім того, уряд також займається розробкою законопроєкту, який допоможе користувачам електроопалення отримати грошову компенсацію. Про це він сказав на засіданні уряду 20 січня.


Зазначається, що на сьогодні, 20 січня, також анонсована зустріч представників Офісу президента і Кабміну з мерами міст для обговорення тарифів на централізоване опалення. Крім того, Денис Шмигаль анонсував прийняття щодо тарифів справедливого рішення.

Раніше українцям пояснили, як оформити субсидію онлайн. Про інструкцію, опубліковану на сайті Міністерства соціальної політики, написав прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Facebook.
“Українці, які раніше не користувалися субсидіями, сьогодні мають можливість подати відповідну заявку, не виходячи з дому. Зробити це досить просто — на сайті Міністерства соціальної політики.”

< цитувати цитувати = "https://www.facebook.com/dshmyhal/posts/247825853451292" class = "fb-xfbml-parse-ignore" >

Читайте також:  Зеленський пообіцяв нові економічні програми. Відео звернення

Українці, які раніше не були членами субсидій, сьогодні можуть дати відповідне заявку, не виходячи з … Опубліковано Денис Шмігаль & nbsp; Вівторок, 12 січня 2021 р.

Джерело.



Категорії: