facebook

Назвали “рагуля” та “рагулиху” року

Рагулихою 2020 року в Україні стала телеведуча Сніжана Єгорова.

Про це повідомила авторка проєкту “Рагу.лі” Тетяна Микитенко, пише Gazeta.ua.


“Ми проводили голосування за “Рагуля року” і “Рагулиху року”. Рагулиха року – це Сніжана Єгорова. У Facebook вона набрала 749 голосів. Ірина Верещук (народна депутатка від “Слуга народу”. – ред.) – на 2-му місці – 405.

В Instagram за Сніжану теж відсотково проголосували найбільше людей, у Telegram – 65 відсотків.

13 відсотків – за Лукаш (колишня “регіоналка”, міністерка юстиції в уряді Азарова. – ред.). І у Twitter 274 людини проголосували за Сніжану і вдвічі менше за Лукаш”, – розповіла Микитенко.

“У неї Пушкін і Онєгін (роман Пушкіна. – ред.) – це автори, яких вона читає. Очевидно, Сніжана намагається проникнути в “рускій мір”. “Рускій мір” в неї не проникає”, – сказала журналістка.

Читайте також:  У Києві пограбували співачку MARUV: перші деталі

Торік у серпні Єгорова назвала людей, які готові віддати життя за свою країну, “cелюками й рагулями”.

“Наш переможець “Рагуля року”, вітаємо і бажаємо йому великих творчих успіхів, щоб наступного року він теж зміг претендувати на головну перемогу”, – сказала журналістка про Потапа.

Торік артист збирався співпрацювати з російсько телеведучою, прихильницею окупації Криму й фанаткою президента країни-агресора Путіна Ольгою Бузовою.

“У Потапа була велика “змагальна боротьба” з Медведчуком (нардеп від ОПЗЖ, кум Путіна. – ред.). Якщо брати голосування в Instagram і Twitter – переміг Потап, а в Telegram і Facebook – переміг Медведчук. Медведчук теж отримує премію року, як ворог України. Треба розділяти: Потап – рагуль року, Єгорова – рагулиха, а Медведчук просто ворог України”, – сказала Микитенко.

Джерело.



Категорії: