facebook

65-річний чоловік ґвалтував 11-річну дівчинку, коли дружина ходила до церкви

13 січня 2021 року 65-ти річному чоловіку з Франківщини повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої (ч. 4 ст. 152 ККУ). Також, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, терміном 60 днів, відповідно до ухвали слідчого судді місцевого суду від 13 січня 2021 року.

Повідомляє видання “Галка” з посиланням на рішення апеляційного суду Івано-Франківська. Захист підозрюваного не погодився з доцільністю застосування згаданої міри запобіжного заходу і оскаржив її у апеляційному суді, попросивши замінити її на іншу. Однак, апеляційну скаргу захисника суд залишив без задоволення.


Як вдалось з’ясувати у ході досудового розслідування, з січня 2018 року по серпня 2018 року 65-ти річний одружений чоловік, періодично вступав у статеві зносини 11-ти річною дівчинкою, яка у вихідні дні проживала у подружжя. За показами потерпілої, злочинні дії підозрюваний вчиняв в час, коли його дружина йшла до церкви. Дівчинка в результаті цих дій завагітніла і в грудні 2018 року народила дитину на 34 тижні вагітності (експертизою факт батьківства підтверджений).

Читайте також:  Матір викинула 3-річну дитину із 8-го поверху (18+)

Причетність підозрюваного до вчинення інкримінованого йому зґвалтування, підтверджується зібраною доказовою базою у кримінальному провадженні: протоколом допиту малолітньої потерпілої, протоколом допиту свідка, висновком психолого-психіатричної експертизи малолітньої, висновком судової молекулярно-генетичної експертизи та іншими матеріалами кримінального провадження в їх сукупності.

Слід зауважити, що підозрюваний визнав тільки один випадок статевих зносин.

Слідство у даному кримінальному проваджені триває.

Джерело.



Категорії: