facebook

Комаровський розповів, що робити з порадами бабусь по вихованню: “Люди з пейджерами”

Доктор Комаровський пояснив, чому не можна слухати старше покоління.

Будь-які батьки ще навіть до народження своєї першої дитини отримують безліч порад від представників і представниць старшого покоління про правильне виховання дітей. Проте, як би ми не любили своїх батьків, до їхньої думки варто прислухатися далеко не завжди — і відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповідає чому.


Відповідна публікація була розміщена на сторінці Комаровського в соціальній мережі Instagram.

“З вдячністю приймаючи цей досвід, ви повинні усвідомлювати, що за останні 20-40 років (всього два покоління батьків) технології (так-так, саме технології) догляду за дитиною змінилися найпринциповішим чином. У сучасних батьків є безліч помічників, значно полегшують їх життя”— – стверджує знаменитий медик.

Читайте також:  Сергій Притула публічно звернувся до президента України Володимира Зеленського

Підгузки, соплеотсоси, термометри, сучасний одяг, радіоняня — це тільки деякі приклади того, що кардинально змінило догляд за дитиною.

“Поставтеся до порад з розумінням, стримано, без показної іронії і демонстративних усмішок. Просто уявіть собі як людина, яка вміє користуватися пейджером, інструктує власника смартфона. Представили? Ну так посміхніться (про себе), скажіть “спасибі” і зрозумійте головне: досвід минулих поколінь дійсно хороший в реалізації подвигу материнства”,- дає пораду Комаровський.

Джерело.



Категорії: