facebook

Як умовити дружину на секс утрьох – поради експертів

Чого гріха таїти – досить часто у чоловіків виникає шалена ідея: влаштувати для дружини секс утрьох. Фахівці розповіли, як цього правильно домогтися.

Чоловіки часом згодні на дуже багато, аби урізноманітнити своє сексуальне життя. Не бажаючи зраджувати дружинам, вони часто ризикують і пропонують подружжю запросити ще одного чоловіка для сексу утрьох. Портал Menscult опитав експертів і ті склали список рекомендацій, які допоможуть чоловікові умовити жінку на секс утрьох.


По-перше, ні в якому разі не потрібно загрожувати дамі розставанням і постійними нагадуваннями про нудне інтимне життя. Пропонувати варто ненав’язливо і краще в найбільш напружені сексом моменти. Коли жінка під впливом алкоголю або збуджена до межі, то найлегше умовити її здійснити сексуальні мрії.

Читайте також:  “Не хочу жити в країні, де люди виживають”: актриса Сивацька висловилася про Україну

Постійні питання і пропозиції навряд чи дадуть швидкий і відчутний результат. Необхідно переконати жінку в тому, що секс утрьох дійсно крутий.

Якщо ж дружину підготувати її до подібного досвіду, то можуть трапитися неприємні конфузи. Дружина буде соромитися і цуратися другого чоловіка. Той, своєю чергою, теж може впасти в сором.

Варто частіше використовувати в подружньому сексі фалоімітатор. Мета та ж – привчити даму до двох пенісів.

Після частого і хорошого сексу з іграшками, потрібно максимально переконати дружину в тому, що вони не замінять справжнього члена і саме тому потрібно спробувати секс з іншим чоловіком.

Джерело.



Категорії: