facebook

Торгував людськими вухами: палій зробив дивну заяву про директора “Епіцентру”

В мережі з’явилося відео допиту чоловіка, який у вівторок, 2 лютого, влаштував пожежу у супермаркеті “Епіцентр” в місті Первомайськ Миколаївської області, який розповів про мотиви скоєння злочину.

Про це пише видання “НикВести”.


Охоронник супермаркету розповів, що почув про пожежу з гучномовця, а потім побачив палія з сокирою в руках.

“При виході я зустрів працівника супермаркету, який сказав, що його облили якоюсь рідиною і підпалили, він отримав опіки. Я вийшов і побачив, що горять килимові вироби і натиснув “тривожну” кнопку. Не встиг я вийти, як мені показали на людину і сказали, що це зробив він. А він ішов з сокирою руках, сказав: “Всіх, хто підійде, порубаю”. З начальником і ще одним охоронцем почали його переслідувати і вмовляти зупинитися”, – розповів він.

Читайте також:  Повінь на Закарпатті з висоти пташиного польоту (ФОТО ТА ВІДЕО)

На його очах, як розповів охоронець, палій вдарив сокирою по голові іншого охоронця.

Підозрюваний в підпалі супермаркету заявив, що приводом злочину стала помста.

“Власник “Епіцентру” як піднявся 20 років тому? Відрізав вуха, носи жінкам і дітям. Ці вуха він морозив і відправляв мішками в Європу. Таким чином заробляв гроші. Таким чином піднявся 20 років тому. За це я і помстився йому, за ці злочини”, – розповів він.

Також чоловік додав, що він не бачив власника ТРЦ і не знає, які він зараз виглядає, оскільки той нібито змінив зовнішність, зробивши пластичну операцію.

Джерело.



Категорії: