facebook

Відомий гуморист познущався над пам’яттю Небесної Сотні. Є відео безглуздого жарту

Стендапер Владислав Болотніков під час свого гумористичного виступу у Львові познущався над пам’яттю Небесної Сотні. Про це повідомив активіст та представник руху “Суспільство майбутнього” Антон Петрівський, пише Depo.Львів.
“Поглумитися над Небесною Сотнею своїм дебільним недолугим жартом (на відео). Звати жартівника – Болотніков Владислав. Більше того, очевидці стверджують, що цей “жарт” він “трусить” вже не вперше на своїх виступах у львівських клубах”, – зазначив активіст.

За його словами, у вересні 2020 року Болотніков був затриманий у проїзді Крива Липа у футболці з надписом “ссср” та серпом і молотом. Тоді поліція порушила проти нього кримінальне провадження за пропаганду комуністичної символіки.

Читайте також:  Протягнув її 10 метрів по дорозі: водій маршрутки жорстоко повівся з пасажиркою

“Як ми бачимо, випадковостей не буває. Ці люди, які насмілюються вдягати одяг із окупаційною комуністичною символікою чітко все усвідомлюють, і як правило, виявляються людьми, для яких Україна (і боротьба за неї) не є цінністю, а лише об’єктом для глуму і несмішних жартів. І безперечно, що ми будемо добиватися отримання цим виродком необхідного терміну ув’язнення”, – зазначив Антон Петрівський.


Джерело.



Категорії: