facebook

У Чехії трагічно загинула українка: “Спускалася з гірки на бобслейних санках”

Трагічна подія відбулася в неділю вдень у гірськолижному районі Копрівна в регіоні Брунталь, який не працює через карантинні обмеження в Чехії, але тут все одно повно людей катаються на санях та бобслеї.

Про це повідмояє “Це моя Україна” з посиланням на місцеві ЗМІ.


Сорокап’ятирічна українка на крутому повороті не зупинила боблейні санки і вдарилася про тверду перешкоду. На превеликий жаль медики, який прибули на місце події тільки констатували смерть.

Інцидент стався до п’ятої години дня. На місці події вирушила гірська служба та дві групи рятувальних служби із Римаржова.

“45-річна жінка наїхала на тверду перешкоду, їдучи на пластикових бобслеях, і залишилася лежати без ознак життя.Гірська служба, а згодом команди рятувальних служб почали надавати їй першу допомогу “, – заявив речник рятувальних служб Лукаш Гумпл.

За його словами, фельдшери забезпечили жінку дихальними апаратами та підключили до контрольованої вентиляції.

Читайте також:  “Знайшли мертвим у гаражі”: Трагічно пішов з життя відомий молодий футболіст

“Вони також використовували пристрій для непрямого масажу серця”, – сказав речник.

Незважаючи на всі зусилля, спроби врятувати жінку були невдалими, і лікар, що втрутився, змушений був констатувати смерть. У службі порятунку не уточнюють, з якою перешкодою зіткнулася жінка, і поки не ясно, чи буде справу буде розглядати міліція.

Як повідомили редакції “Це моя Україна” в службі міжнародних ритуальних послуг “Funeralia”, померлою жінкою виявилася 45-річна українка Світлана.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати.

Джерело.



Категорії: