facebook

“Життя пролітає швидко”: загибла у пожежі в Запоріжжі лікарка незадовго до смерті написала пророчий вірш

Ольга Гліва любила природу, була життєрадісною і відкритою.

Під час пожежі у інфекційній лікарні у Запоріжжі загинула 26-річна лікарка родом з Кропивницького. Напередодні своєї загибелі дівчина написала пророчий вірш, відзначають її знайомі, передає ТСН.


Поетичні рядки Ольга виклала на своїй сторінці у соцмережі.

“Не просто бути, не просто споглядати, а перетворитись повністю у слух і розчинитись”, – написала Ольга Гліва.
“Чотиривірш, як пророцтво… тепер ти на слуху у всіх… і розчинилася… земля тобі пухом, мила дівчинко”, – прокоментувала пост Elena Safonova.

Цього року дівчина вперше святкувала Новий рік у Запоріжжі у власній квартирі, а наступного дня було чергування у лікарні.

“Ця новорічна ніч була абсолютно радісна, легка і невимушена. Здається саме цьому я навчилась у 2020 – відкидати зайве і лишати найголовніше. А за ніччю слідував прекрасний ранок (трохи важкуватий, але від того не менш прекрасний) і відчуття великого хорошого попереду”, – написала Ольга.

Дівчина любила природу, була життєрадісною, вміла тонко відчувати красу навколишнього світу, чим ділилася із друзями у соцмережах:

Читайте також:  Українське село залишилося сам на сам з пандемією після смерті лікаря: "Лежать родинами"

“Вдягайте себе у гарний одяг. Годуйте себе смачною їжею. Займайтесь улюбленою справою. І будьте поруч з тими, кого любите”.

“А що сказати? Так багато всього, життя пролітає швидко, але наповненно. Зараз дихаю на повні груди і відчуваю життя кожною клітиною тіла. Як давно вже не було”.

“Оглядаючись я розумію, що навчилась не відкладати життя на потім. І найголовніше – створити атмосферу і відчути кайф, в якій би життєвій пастці я не опинилась. Єдине би ще навчитись, так це не картатись за те, що планувала я насправді зовсім інше від того що отримала. Так я перестаю беззмістовно сумувати. Відпускаю нарешті цю осінь і вдихаю вперше морозне повітря, а видихаю хмарку білої пари, посміхаюсь, бо розумію, що вже скоро зима. І вона буде прекрасна по-своєму”, – написала дівчина.

Нагадаємо, що пожежа у реанімаційному відділенні інфекційної лікарні сталася 3 лютого в палаті з важкохворими на коронавірус, які були підключені до ШВЛ. В результаті загинули троє пацієнтів і молода лікарка-анестезіологиня Ольга Гліва.

Джерело.



Категорії: