facebook

Старт навчання – в середині серпня, навчання по суботах, канікули на два місяці: Міносвіти розіслало рекомендації навчальним закладам

Міністерство освіти і науки рекомендує закладам фахової передвищої та вищої освіти розпочати освітній процес у 2022/23 навчальному році для студентів старших курсів орієнтовно з 15 серпня 2022 року, а також використовувати для навчання суботні дні в теплу частину року.


Про це йдеться у листі МОН, адресованому керівникам закладів освіти, пише Львівмедіа.

Окрім цього, МОН радить закладам освіти внести відповідні зміни до графіка освітнього процесу та відпусток працівників.

Вишам рекомендують скоригувати структуру навчального року з урахуванням особливостей навчання в осінньо-зимовий період, передбачивши завершення зимової заліково-екзаменаційної сесії до кінця листопада 2022 року, а початок другого семестру — орієнтовно 15 лютого 2023 року.

Освітній процес для студентів перших курсів закладів фахової передвищої освіти на основі 9 класів рекомендовано розпочати орієнтовно з 15 серпня, а студентів перших курсів закладів освіти на основі повної загальної середньої освіти — орієнтовно 15 вересня, але не пізніше 1 жовтня.

Читайте також:  МОН: зарплатня вчителів буде зростати протягом 2021 року

Першокурсники магістратури на основі вищої освіти мають розпочати навчання орієнтовно 1 жовтня 2022 року.

 

Запис Старт навчання – в середині серпня, навчання по суботах, канікули на два місяці: Міносвіти розіслало рекомендації навчальним закладам спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: