facebook

Путін втратить не лише своє становище, а й життя: Піонтковський – про смертельні для “фюрера” наслідки звільнення Херсона

Політолог, публіцист Андрій Піонтковський вважає, що деоокупація українськими силами Херсона матиме для російського диктатора страшні наслідки.


За словами Піонтковського, українська перемога для російського народу, який свято вірить у могутню армію РФ, стане величезним шоком.

Таку думку Андрій Піонтковський висловив в інтерв’ю ТСН.ua.

“Україна хоче начати контрнаступ на півдні і, передусім, звільнити Херсон. В цій війна воєнні аспекти відходять на другий план у порівнянні з політичними та психологічними. Російське населення щодня дивитися Соловйова, Скабєєву та інших пропагандистів та раптове дізнається про втрату Херсона. Це відбудеться великий політичний шок як серед народу, так і в бункері. Кожному громадянину та постояльцю бункера стане зрозуміло, що Путін війну програв. Це – найстрашний для нього час. Диктатор, який програє війну, втрачає не лише своє соціальне становище, а й життя”, – сказав політолог.

Раніше публіцист Андрій Піонтковський висловив думку, що битва за Херсон стане вирішальною у війні Росії проти України. Він вважає, що ЗСУ повернуть Херсон літом.

Читайте також:  У Житомирі в одній із родин народилася 13-та дитина

 

Запис Путін втратить не лише своє становище, а й життя: Піонтковський – про смертельні для “фюрера” наслідки звільнення Херсона спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: