facebook

Лукашенко заявив, що саме зараз можна завершити війну

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вкотре вирішив пороздавати свої “цінні” поради Україні. Він заявив, що саме зараз “особливий момент”, коли можна завершити війну на “прийнятних умовах”.


Однак для цього Україна має сісти за стіл переговорів з країною-терористкою РФ та пообіцяти їй ніколи не погрожувати, заявив “бульбофюрер”.

Про це пишуть білоруські ЗМІ.

“Все залежить від України. Зараз особливість моменту в тому, що цю війну можна закінчити на більш прийнятних для України умовах, але їй ніхто не дасть закінчити війну. Вона повинна сісти за стіл переговорів і погодитися, що вона не буде ніколи погрожувати Росії, і не буде мати на території України те озброєння, яке буде загрожувати РФ. Це головне, а “денацифікація” та інше – це філософія… Головне – безпека Росії. Ніколи російська влада, маючи цю міць і багатства Росії, не відступиться від цього”, – сказав Лукашенко.

Фейковий президент вважає, що “не треба Україні західні РСЗВ та ППО, які б’ють там на 200–300 км, 500 км”.

Читайте також:  Нелюдський страх і паніка: російським військовим вже дозволили ходити у цивільному одязі

“Не треба такі ракети. Навіщо? Україні треба те, щоб забезпечити мир у себе. А тоді Росія дасть гарантії безпеки Україні”, – підсумував Лукашенко.

Нагадаємо, військовий експерт Михайло Самусь розповів, чи дотиснув Путін Лукашенка. За його словами, наразі російсько-білоруське угруповання на кордоні з Україною не створене. Самусь впевнений, що білоруський диктатор розуміє наслідки вступу у війну проти України на боці РФ.

 

Запис Лукашенко заявив, що саме зараз можна завершити війну спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: