facebook

Екстрасенс Макс Гордєєв приголомшив новим передбаченням – 1 вересня стане святом смерті: “Не віддавайте дітей до школи”

Гордєєву наснився страшний сон про День знань 1 вересня і екстрасенс боїться, що він може бути віщим


Відомий український “всевидячий” та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу “Битви екстрасенсів”, досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв записав нове звернення українцям, щоб попередити їх про серйозну небезпеку. Екстрасенсу наснився страшний сон, який може втілитись у реальність 1 вересня, коли всі діти підуть до школи. Йому прийшли образи руйнувань, катастрофи та безлічі жертв, які принесуть окупанти.

Артист переконливо попросив батьків не відпускати дітлахів до школи заради їхньої безпеки саме цього дня. Краще взагалі залишитись вдома і нікуди не виходити.

“Я не маю такого права вам забороняти, але якщо ви дивитеся цю інформацію, значить саме вам її було надано янголами-охоронцями”, – зазначив чоловік.

Гордєєв заявив, що 1 вересня російські загарбники будуть особливо жорстокі. Крім прильотів, вони можуть закладати бомби. І це може статися в будь-яких містах, тому треба бути обережними абсолютно всім.

“Коли мені наснилася війна, я промовчав, тому що в житті своєму не подумав би, що в нашій країні це можливо. Тому кожне своє пророче бачення я транслюватиму”, – сказав Макс.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Макс Гордєєв (@maxgord)

Запис Екстрасенс Макс Гордєєв приголомшив новим передбаченням – 1 вересня стане святом смерті: “Не віддавайте дітей до школи” спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Читайте також:  Таки дочекались: на виплату «карантинної тисячі» пенсіонерам виділили 9,9 млрд

Джерело.



Категорії: