facebook

Біля Кривого Рогу зафіксовано накопичення ворожих військ: коли може початись великий наступ

Окупанти намагаються збільшити свої сили на Херсонщині. Ще минулої доби вони перекинули на Криворізький напрямок три батальйонно-тактичні групи. А сьогодні було зафіксовано накопичення ворожих військ біля Кривого Рогу.


Про це повідомив начальник військової адміністрації міста Олександр Вілкул в ефірі телемарафону.

“Ми бачимо певне накопичення, військові все відстежують, ми відстежуємо… Дуже багато ліній цієї оборони, наші війська дуже мотивовані, дуже високий бойовий дух, і ми готові до будь-якого розвитку подій”, – сказав він.

Вілкул зазначив, що патріотичний настрій присутній і серед місцевих жителів. Це допомагає протистояти ворогу.

“Якщо є якась кількість покидьків, то ними займаються спецслужби”, – сказав начальник Військової адміністрації міста.

Оптимістичну думку виразив і військовий експерт Олег Жданов. Він вважає, що ймовірність прориву українських укріплень окупантами близька до нуля.

Експерт упевнений в тому, що окупанти не підуть на штурм міст тому що переконалися, що не здатні захоплювати великі населені пункти ще під час боїв за Сєвєродонецьк.

Читайте також:  За блокаду кордону польські фермери отримують по 100 євро: українські водії розповіли про ситуацію на кордоні з Польщею (ФОТО)

“Якщо ми говоримо про Кривий Ріг, про правий берег Дніпра, то справа в тому, що, на мій погляд, російські війська на сьогоднішній день ні в якому разі не підуть на місто, не підуть штурмувати якесь місто в Україні. Вони все зрозуміли на Сєвєродонецьку. Вони зрозуміли, що втрати божевільні, що міста вони брати не можуть, тому якщо і буде спроба наступу, то вона, на мій погляд, може бути або в бік Вознесенска, або в гіршому випадку в бік Нікополя, але прорвати нашу оборону – величезна проблема”, – зазначив експерт.

У той же час варто відзначити, що сил росіян на правому березі Дніпра мало для того, щоб створити загрозу рівня початку війни.

Жданов додав, що окупанти рф можуть піти у великий наступ вже протягом наступних днів.

Запис Біля Кривого Рогу зафіксовано накопичення ворожих військ: коли може початись великий наступ спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: