facebook

“Коли ЗСУ почнуть звільняти окупований Донецьк”: експерт Олег Жданов пояснив, що для цього потрібно

Аби звільнити окупований росіянами Донецьк, слід організувати саме масований контрнаступ. Наразі план Генерального штабу України не передбачає звільнення окупованого Донецька.


Як інформує “ТСН”, коли це може статися, розповів військовий експерт Олег Жданов.

“Якби це було реально і це входило до загального плану контрнаступальної операції ЗСУ, то Генштаб уже зробив би таку спробу – звільнення Донецька і утримання його від противника. Тому сказати сьогодні, була така можливість, чи ні, ми не можемо, це точно, оскільки не знаємо всіх деталей ситуації саме на Донецькому напрямку”, – сказав він.

Читайте також:  Дізнався про трагедію від журналістки: чоловік загиблої волинянки на колінах цілує портрет та просить пробачення

За його словами, чекати на звільнення Донецька необхідно разом із контрнаступом Збройних сил України.

“Так що є серйозні сили (у Донецьку), чи ні, це вже буде не важливо, якщо буде масований контрнаступ з боку України, то ми просто вже звільнятимемо свою територію, звільнятимемо свої міста, які перебувають сьогодні під окупацією “, – резюмував експерт.

Запис “Коли ЗСУ почнуть звільняти окупований Донецьк”: експерт Олег Жданов пояснив, що для цього потрібно спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: