facebook

Окупанти з палаючими складами, але все ж таки симулюють наступ на Миколаїв

Пропагандисти рф “трублять” про наступ на Миколаїв. Але все що у них виходить – це імітація просування та безжальні ракетні атаки по мирному населенню.


Про це повідомив генерал-майор Дмитро Марченков ефірі телемарафону.

“Вони хочуть ввести нас в оману, що вони начебто готують наступальні дії”, – сказав він.

За його словами, через те, що українські військові успішно знищують склади та логістику ворога, йому складно планувати наступ.

“Свій шанс захопити Миколаїв вони втратили ще в березні. Зараз у Миколаєві дуже добре побудовано оборону. Тих сил та засобів, які є, достатньо для того, щоб відбити будь-які атаки ворога”, – пояснив генерал-майор.

Він впевнений, що Миколаїв російським загарбникам “точно не вдасться захопити”. Практично таку ж думку має і голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

В нещодавньому інтерв’ю Главкому він розповів, що лінія фронту на півдні розтягнута, ситуація там напружена, але контрольована. І навіть якщо окупанти просуватимуться по 200 метрів чи кілометр на день, то їм знадобиться мінімум місяць, аби просунутися на 30 км.

Читайте також:  Під Києвом накрили підпільну скотобійню - тухлі туші і армія мух

“І це за кращих для них умов – якщо у них все буде працювати, а у нас ні. Їм все одно мінімум місяць до нас йти”, – сказав Кім.

Глава Миколаївської ОВА також вважає, що спершу окупанти намагатимуться вийти на адміністративний кордон Херсонської області.

“Можливо, у них є план десь за пів року взяти Миколаїв, але найближчим часом це просто нереально. До того ж у першу чергу росіяни намагатимуться вийти на адміністративний кордон Херсонщини, аби зафіксувати хоч якусь “перемогу”. Бо розумно перед тим як робити наступні кроки, завершити хоч щось. А зараз навпаки – ми потихеньку відвойовуємо Херсонську область.

Як росіяни взагалі можуть наступати, коли у них горять склади, командні пункти, а генерали відмовляються переїжджати за Дніпро?” – підкреслив він.

Запис Окупанти з палаючими складами, але все ж таки симулюють наступ на Миколаїв спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: