facebook

“Вася, ти дніще”: в соцмережах накинулися на боксера Ломаченка за популяризацію скандального московського попа

Знаменитий український боксер Василь Ломаченко 15-2, 11 КО) перервав місячну мовчанку в інтернеті та опублікував перший пост, починаючи з 2 липня.


У себе в Instagram ексчемпіон світу в трьох вагових категоріях виклав інтерв’ю зі скандальним митрополитом Запорізьким та Мелітопольським Лукою (в миру Андрій Коваленко), який той дав 30 березня російській службі ВВС, пише Оглядач.

У ролику священнослужитель зізнається, що 24 лютого стало для нього шоком і він не міг повірити у те, що сталося. На думку Луки причиною війни став гріх – гріх гордині, гріх влади, і що людство розслабилося і забуло про Бога. Раніше Лука згадував, що останньою краплею, яка спровокувала напад, став парад ЛГБТ у Києві.

Читайте також:  Як кава допомагає запобігти хворобам мозку: пояснення вчених

Крім того, Лука зізнається, що для нього російський патріарх Кирил є великим авторитетом і він не збирається від нього відмовлятися та визнавати українську автокефалію.

 

“Частина перша: вбивство – гріх”, – підписав відео Ломаченко.

У коментарях користувачі не змогли стримати емоцій, сумніваючись у розумових здібностях Ломаченка.

 

Запис “Вася, ти дніще”: в соцмережах накинулися на боксера Ломаченка за популяризацію скандального московського попа спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: