facebook

“Таргани, змії, павуки”: розкрито підлі плани нардепів проти Зеленського

“Таргани, змії, павуки”: розкрито підлі плани нардепів проти Зеленського
Ігор Лесев розповів про підводні камені української політики

Після вступу на посаду президента, Володимир Зеленський домовився з Верховною Радою про дострокові парламентські вибори, але ті вирішили його “кинути”.


Про це в програмі “Не добрий вечір” заявив її телеведучий Ігор Лесев.

За словами журналіста ще зовсім нещодавно президент Володимир Зеленський запропонував лідерам фракцій парламенту компроміс шодо передчасних виборів. Зокрема, він пішов на угоду, яка передбачала зменшення прохідного бар’єру. Проте в останній момент нардепи “кинула” президента.

“Напередодні Зеленський зустрівся з лідерами парламентських фракцій. Їм запропонували компроміс. Скасовуємо мажоритарку. А натомість опускаємо прохідний бар’єр до 3%. Це давало шанс всяким ручним карликам, начебто Ляшко, заскочити в парламент. Всі ці шахраї з мінімальною легітимністю в очі Зеленському сказали “Так”. Але потім їм подзвонив Черчілль. Наша завжди непросыхающая національна біда. І вже зранку все було відіграно назад”, – зазначив він.

При цьому Лесев не підбирав слів для представників найвищого законодавчого органу.

Читайте також:  “Супрун на вихід”: у Зеленського розкрили всі карти

“Верховна Рада України. Єдиний законодавчий орган країни. Так, прямо зараз у парламенті засіла гидота. Таргани, змії, павуки. Шиплять, видають дивні звуки. Ви пробували розібрати мову Парубія? Це ж клієнт логопеда. А ці істерики Ірини Геращенко. А погляд у безмежність Тетяни Чорновіл. Або Пашинський? Ви пробували їсти, коли по телевізору показують Пашинського? Відразу ж з’являються симптоми блювотного рефлексу”, – підкреслив він.

Джерело.



Категорії: