facebook

Хто твій батько, Вово? Пропагандисти «поховали» отця Путіна до зачаття його матері

Російські пропагандисти осоромилися з історією про батька Путіна


У мережі повідомили, що російські пропагандисти випустили сюжет на Першому каналі про батька Путіна. Найцікавіше те, що вони його «похорони» майже за 10 років до народження російського тирана.

Пропагандисти трохи прорахувалися, коли випустили сюжет про батька російського диктатора Путіна. За їхніми словами, Путін-старший нібито загинув у боях за Невський п’ятачок, які проходили ще 1941-1943 років.

Цікавим залишається той факт, що нинішній президент Росії народився 1952 року. Це говорить про те, що журналісти «Першого каналу» поховали батька тирана ще до його зачаття.

Як відомо, батько Путіна Володимир Спіридонович Путін нібито справді брав участь у боях у Другій світовій війні та був учасником битви за Невський п’ятачок. Він отримав тяжке поранення від уламка в 1943 році під час битви. Путін-старший помер 1999 року у віці 88 років.

Читайте також:  Вони чекали на двійню, а потім сталось несодіване і від дітей відмовились

Що стосується самого сюжету про батька глави Росії, то в рядку, що біжить, на «Першому каналі» було сказано: «Про це заявляв і Президент Володимир Путін, чий батько загинув на Невському п’ятачку, прориваючи вороже кільце».

 

Однак, з якого боку не подивитися, виходить дивна аномалія. Навіть якщо батько російського тирана загинув 1999 року, то як пояснити той факт, що сам Путін (його син) народився 1952 року.

 

Запис Хто твій батько, Вово? Пропагандисти «поховали» отця Путіна до зачаття його матері спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: