facebook

Топовий льотний інструктор РФ показав “вищий” клас та розбився під Твер’ю

Майстер літакового спорту Росії Олександр Курильов та його брат Дмитро загинули під час аварії вертольота Robinson-R66.


Стало відомо, що під час аварії приватного вертольота під Твер’ю загинув заслужений майстер літакового спорту Олександр Курильов.

За даними Тelegram- каналу Mash, увечері 27 листопада під час зльоту в селі В’язівець Тверської області приблизно за 300 метрів від дороги розбився вертоліт Robinson-66.

У кабіні Robinson-R66 знаходилися 54-річний Курильов та його брат Дмитро 1975 року народження. Від отриманих травм обидва померли на місці аварії.

При цьому брат спортсмена Дмитро, який також загинув унаслідок трагедії, не займався літаковим спортом, а перебував на пасажирському сидінні.

За фактом НП Слідчий комітет (СК) вже розпочав перевірку.

Поки що попередньою причиною катастрофи експерти називають технічну несправність та помилку пілотування.

Правоохоронці розглядають різні версії події, вони опитують очевидців та встановлюють усі умови та причини трагедії. Проведено огляд місця інциденту, вилучено зразки палива, призначено необхідні судові експертизи.

Читайте також:  Покровителька жінок великомучениця Катерина: Що варто робити 7 грудня та як наворожити нареченого

А ось телеграм-канал SHOT написав, що при зльоті вертоліт торкнувся дерев, через що в результаті звалився на землю. Під час падіння корпус вертольота розпався на три частини.

Олександр Курильов був чемпіоном світу з вищого пілотажу літаком у класі Advanced (2006), а також чемпіоном Європи у командних змаганнях, нагороджений медаллю “За внесок у розвиток вертолітного спорту”. 2007-го він був удостоєний звання майстра літакового спорту Росії.

Відомо, що у 2009-му році Олександр Курильов здійснив перший Трансатлантичний переліт на гелікоптері Robinson, а також у 2013 році брав участь у навколосвітньому перельоті на гелікоптерах.

 

Запис Топовий льотний інструктор РФ показав “вищий” клас та розбився під Твер’ю спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: