facebook

Вакарчук: “Голос” не буде об’єднуватися з “брендами” і руйнуватиме старі схеми

За словами музиканта, партія хоче будувати нову політику.

Співак і музикант Святослав Вакарчук заявив, що його нова партія “Голос” не буде об’єднуватися з іншими політичними силами.


Про це Вакарчук сказав у відеозверненні, оприлюдненому 28 травня на сторінці у Twitter.

“Тут дехто намагається нас без нас женити. Так от, щоб розставити усі крапки над “і”, офіційно заявляю: партія “Голос” не збирається об’єднуватися на виборах з жодними політичними брендами. Нас цікавлять люди, а не бренди. Ми готові об’єднувати зусилля з усіма людьми, що розділяють наші принципи, наші ідеологічні засади і нашу програму. З людьми, а не з брендами”, – попередив він.

Читайте також:  “Лебедина пісня Порошенка”: Вакарчук завдав удару по майбутньому екс-гаранта, “остаточне обнулення”

Вакарчук також додав, що скоро відбудеться з’їзд партії “Голос”, на якому в порядку денному не буде пункту про об’єднання з іншими політичними силами.

“Ми признаємо цінність багатьох реформ, зроблених до нас. І ми йдемо в українську політику не руйнувати, а будувати. Але ми будемо руйнувати старі схеми, старі правила і стару політику. І ми будемо будувати політику нову”, – наголосив Вакарчук.

Партія #Голос не об’єднується з політичними брендами. Ми готові об’єднувати зусилля з людьми, що розділяють наші принципи, ідеологічні програми, нашу програму. З людьми, а не з брендами! #ГолосЗмін pic.twitter.com/kwCFf1PKBK

— Sviatoslav Vakarchuk (@s_vakarchuk) 28 мая 2019 г.

Джерело.