facebook

“Загроза для здоров’я”: туалетний папір “Обухів 65” масово підробили в РФ, як виглядає фальсифікат, що викликає алергію

В Україні та Росії масово підробляють туалетний папір “Обухів 65”. Стало відомо, як виглядає фальсифікат, і чому краще відмовитись від купівлі сумнівного товару.


Як інформує “biz.today.ua”, туалетний папір “Обухів 65” виготовляється на Київському картонно-паперовому комбінаті, що знаходиться в Обухові та працює з 1977 року. Цей товар добре знають українці. Лідируючі позиції з продажу в країні зумовлені високою якістю та доступними цінами. З цієї причини у торгових точках фіксуються спроби реалізувати підробку.

Щоб відрізнити оригінал від фальсифікату, слід уважно вивчити етикетку. Написи та колір фарби на ній мають бути рівними, літери не повинні розтікатися. У назві та описі товару виключені граматичні та орфографічні помилки. Важливо, щоб назва, адреса виробника та дата виготовлення були вказані правильно.

Читайте також:  У Росії заявили про атаку українських безпілотників на два військові аеродроми: пошкоджено літаки, загинули солдати

На підроблених рулонах помічені зміни назв: замість “Обухів” вказані “Овуків”, “Обухоф” тощо.

Фальсифікат “білгородського виробництва” активно поширюється на російському ринку. Інтернет-користувачі публікують у соцмережах відповідні фото підробки. Багато хто іронізує, що “у орків закінчилися лопухи”.

Підроблений туалетний папір краще не купувати, тому що він не відповідає стандартам якості. Не виключено, що у складі будуть небезпечні домішки – формальдегіди, важкі метали. Довжина рулону може становити менше 65 метрів. При використанні такого товару є ризик виникнення алергічних реакцій та подразнення на шкірі.

Запис “Загроза для здоров’я”: туалетний папір “Обухів 65” масово підробили в РФ, як виглядає фальсифікат, що викликає алергію спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: