facebook

У боях за Бахмут загинув воїн полку “Дніпро-1”: у нього залишилася 10-річна донька (фото)

Колеги згадують Героя найкращими спогадами про роки його служби.


У боях за Україну загинув боєць полку патрульної служби поліції особливого призначення “Дніпро-1” Олександр Дерев’янко. Воїн пішов з життя 19 березня у бою під Бахмутом Донецької області.

Як повідомляє поліція Дніпропетровщини, він героїчно загинув під час одного з бойових зіткнень на полі бою. Герою було 45 років. Колеги запам’ятають його мужнім та відданим поліцейським.

“За плечима Олександра – служба в Збройних силах України та участь в антитерористичній операції. У 2015 році він вступив у лави поліції, став бійцем батальйону патрульної служби “Дніпро-1″. Відтоді, кожен рік, кожен день служби в лавах поліції він боровся за незалежність своєї Батьківщини. Сержант поліції вважав справою честі захищати Україну та боронити її від російських окупантів. Загибель Олександра Дерев’янка – непоправна втрата для всіх нас. Ми пам’ятатимемо про нього, як про самовідданого та хороброго воїна, надійного товариша, добру та мужню людину”, – згадують колеги.

У загиблого воїна залишилися батьки та 10-річна донька. Вічна пам‘ять Герою, який віддав своє життя за Батьківщину.

Читайте також:  Трупи вивозили вантажівками: розвідка опублікувала розмову росіян про сотні ліквідованих в Макіївці



Втрати ЗСУ

Про втрати ЗСУ офіційно говорять рідко, адже ця інформація секретна, але восени на той момент чинний радник ОПУ Олексій Арестович заявив, що втрати становили між 10 і 20 тисячами.

На жаль, на фронті гинуть не тільки професійні військові, але й артисти, колишні політв’язні Кремля та іноземці. 15 лютого стало відомо про загибель вже восьмого британця – 45-річного Джонатана Шенкіна, який відправився допомагати ЗСУ у ролі добровольця-парамедика.

Жорсткі бої точаться на Бахмутському напрямку. 7 березня там загинув Герой України, який очолював власний підрозділ “Вовки да Вінчі”, Дмитро Коцюбайло. Згодом стало відомо, що у боях за Бахмут загинули батько і син – Олег “Хома” та Микита “Турист”. Снаряд розірвався біля їхніх голів.

Джерело.



Категорії: