facebook

“Масштабна гроза рине на ці області з дикою силою прямо завтра, потоки води хлинуть на ці міста України”: синоптики про погоду

Синоптики попередили українців про наближення похолодання і вкрай серйозних опадів. Доведеться зіткнутися і з дощами, і з грозами.


Як інформує “zn.ua”, в кінці травня, в країну повернеться дощова погода. За прогнозами синоптикині Наталії Діденко, найближчим часом дощі йтимуть на Лівобережжі. На північ та захід опади прийдуть 24-25 травня.

Дощі носитимуть короткочасний та локальний характер, як це часто буває влітку. Також очікуються грози.

За даними Укргідрометцентру, починаючи з 23 травня в Україну прийдуть короткочасні дощі з грозами. При цьому температура серйозно не знизиться. Вдень стовпчики термометрів все ще будуть триматися вище + 20. Дощити буде майже на всій території України, крім західних областей.

24 травня, у середу опади прийдуть і на захід країни. Дощі з грозами прогнозують в Житомирській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях та на Закарпатті.

Читайте також:  В Україну суне потужний антициклон: погода різко зміниться

Наступного дня, 25 травня відпочити від дощів зможуть тільки мешканці Вінницької, Хмельницької, Тернопільської, Житомирської, Рівненської та Волинської областей.

Укргідрометцентр – 25 травня

Укргідрометцентр – 25 травня

Поступово, інтенсивність дощів знизиться. Але 26 – 27 травня, у східній та південній частині країни ще очікують помірні дощі з грозами.

Запис “Масштабна гроза рине на ці області з дикою силою прямо завтра, потоки води хлинуть на ці міста України”: синоптики про погоду спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: