facebook

Саакашвілі розповів про свої плани в Україні

Михайло Саакашвілі вірить, що Україна може зробити стрибок і наздогнати такі країни, як Німеччина і Франція.
Екс-президент Грузії і колишній глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі не братиме участь у позачергових виборах до Верховної Ради, але має намір сприяти оновленню українського політикуму. Про це він сказав після повернення в Україну, повідомляє Інтерфакс-Україна в середу, 29 травня.
“Я сам нікуди не піду, на жодні вибори. Але, звичайно, я сприятиму і всіляко допомагатиму повному оновленню політичної влади в Україні, повністю позбутися барижників і людей, які грабували Україну. Я буду робити все, щоб прийшло багато нових людей”, – сказав Саакашвілі.
Політик зазначив, що він хоче допомогти українцям будувати нову країну.
“Я хочу разом з мільйонами українців, після того, як видався історичний шанс, з новим президентом, з новою командою, брати участь у будівництві нової України”, – наголосив Саакашвілі.
Він висловив переконання, що Україна може зробити ривок у розвитку, тільки відмовившись від усього, що було зроблено, починаючи з набуття нею незалежності в 1991 році “в сенсі так званого державного будівництва, а реально – руйнування країни”.
При цьому політик назвав наявну в Україні систему “системою годування”.
“Відмовившись від традиції, можна зробити стрибок і випередити і Польщу, і наздогнати і Німеччину, і Францію. Я в це свято вірю”, – сказав Саакашвілі.
Він наголосив, що у команди Зеленського є здорові амбіції і висловив переконання, що після парламентських виборів буде тотальне оновлення, “нова картина України, наповнена новими людьми”.
Нагадаємо, що 28 травня президент Володимир Зеленський повернув йому громадянство України, якого Саакашвілі позбувся через указ екс-президента України Петра Порошенка в липні 2017 року.

Джерело.



Категорії: