facebook

До партії Вакарчука входить засновник агенства, яке працювало на Порошенка й займалося чорним піаром

Лідер “Голосу” запевнив, що в партії не буде зв’язків ні зі старими політиками, ні з партіями.

Серед членів партії “Голос” Святослава Вакарчука є засновник digital-агентства Postmen Ярослав Ведмідь. Це агентство під час президентських виборів працювало на тодішнього главу держави Петра Порошенка, займалося його підтримкою у соцмережах, а також займалося чорним піаром проти суперників Порошенка, особливо щодо Володимира Зеленського.


Про членство Ведмедя в “Голосі” Вакарчук підтвердив в інтерв’ю виданню ЛІГА.net.

“Так, це правда. Для мене важливі принципи людини, наскільки вона розуміє нашу місію. Ярослав Ведмідь — топ-digital strategist у цій країні. Ми працюємо тільки з кращими людьми. Я не готовий працювати з людьми без стрижня. Більше того, мені не потрібно, щоб у нашій команді були люди, які мене люблять. Я не для цього йду в політику. Головна мета — провести в парламент багато хороших людей. Готовий для цього робити непопулярні речі”, — зазначив Вакарчук.

Хто саме привів Ведмедя в партію, Вакарчук сказав, що не пригадує і, мовляв, це не так важливо.

“У нас колегіально приймаються рішення. Якщо хтось приводить людину, то ми всі разом розглядаємо, а потім приймаємо рішення і даємо випробувальний термін. Ярослава привів один із членів нашої команди. Я особисто його до цього не знав, але зустрівся з ним і його командою”, – сказав Вакарчук.

Лідер партії запевнив, що в “Голосі” не буде зв’язків ні зі старими політиками, ні з партіями.

“Ви зустрінете в нашій команді багато людей, які дотримувалися різних політичних поглядів. Але я розумію, до чого ви ведете. Тому заявляю, що ніяких зв’язків ні з однією політичною силою, ні з чинним, ні з попереднім президентом або іншими президентами чи прем’єр-міністром у партії “Голос” немає і не буде. І ми не збираємося нікого “мочити” в соцмережах — це не наш метод”, — запевнив Вакарчук.

Читайте також:  Вакарчук: "Голос" не буде об'єднуватися з "брендами" і руйнуватиме старі схеми

Лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук також оголосив, що до списку його партії увійдуть волонтери.

Зазначимо, під час другого туру президентських виборів президента видання theБабель з’ясувало, що агентство Postmen вело офіційний акаунт Петра Порошенка, два пропрезидентських пабліки та п’ять сторінок з чорним піаром проти його головних суперників на виборах: Юлії Тимошенко, Анатолія Гриценка та Володимира Зеленського. Після перемоги Зеленського в першому турі “чорні” пабліки працювали тільки проти нього. В аматорських та професійно знятих відео кандидата називали наркоманом і зрадником України.

Нагадаємо, 16 травня лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук оголосив про створення своєї партії “Голос” і її участь на виборах до Верховної Ради. Музикант також представив кількох перших членів команди та назвав головні цілі нової політсили.

У соціологічних даних групи “Рейтинг” за 16-21 травня цього року вказується, що лідером електоральних симпатій українців залишається партія “Слуга народу”, яку готові підтримати 43,8% тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором. На другому місці – партія “Опозиційна платформа – За життя” із підтримкою в 10,5%. Третю позицію розділяє “БПП Солідарність” – 8,8%, а четверту і п’яту відповідно “Батьківщина” (7,3%) і партія “Сила і честь” на чолі з Ігорем Смешком (5,1%).

У разі зменшення прохідного бар’єру до парламенту зайдуть представники політичної сили Святослава Вакарчука “Голос” (4,6%), “Радикальної партії” Олега Ляшка (3,3%) і “Опозиційного блоку” (3,2%).

ВІДЕОВакарчук розповів про співпрацю із Зеленським і продовження музичної кар’єри

Разом зі своєю партією “Голос” Святослав Вакарчук збирається міняти систему, політику і ставлення до людей. Лідер “Океану Ельзи” вперше у новій ролі завітав до студії ТСН.Тижня і розповів про продовження концертної діяльності,  музичну назву партії і співпрацю із Зеленським.

Джерело.



Категорії: