facebook

Зеленський отримав запрошення від Трампа відвідати Вашингтон з офіційним візитом — Мостова

Це буде не обмін флюїдами, а відбудеться предметна розмова з врегулювання конфлікта в Донбасі.

У результаті зусиль Волкера, Перрі, Чалого і Тейлора вікно можливостей для зустрічі Володимира Зеленського з Дональдом Трампом не зачинилося: вчора Володимир Зеленський отримав від Дональда Трампа запрошення відвідати Вашингтон з офіційним візитом. Відбудеться він, правда, вже після зустрічі американського президента з російським.


Про це у своїй статті для DT.UA пише Юлія Мостова. За її словами, зрозуміло одне: це буде не обмін флюїдами, а відбудеться предметна розмова з врегулювання конфлікта в Донбасі.

Читайте також:  "Вперше в історії України!" Зеленський раптово звернувся до народу. Відео

“При цьому треба пам’ятати, що для Трампа Україна — “фішка” на американсько-російському переговірному столі. Там ще є “фішки” Сирії, Китаю, Венесуели, Ірану… На тлі великої гри практичного американського бізнес-президента всі ці “міст між Росією і Європою”, “буферна зона, що захищає Європу від Росії” — олдскульна нудність, — Важливе запитання до Зеленського на переговорах: “За що Америка стільки років в Україні долари платників податків проливала?” Настав час реальних бізнес-проектів: земля, газовидобування, порти тощо. До продажу землі Зеленський та його команда готові. А країни?”

Джерело.