facebook

“Як годував з рук депутатів”: Портнов опублікував аудіо-компромат на Пашинського (розшифровка)

За наданий запис Портнов подякував голові СБУ Грицаку.

Колишній заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича і адвокат Андрій Портнов оприлюднив компромат на голову парламентського Комітету з Національної безпеки Сергія Пашинського.


Аудіофайл з розмовами Пашинського з невідомим адвокат опублікував у своєму Telegram-каналі. За наданий запис Портнов подякував голові СБУ Грицаку. “У розмові чудово все, – як годував з руки депутатів, призначав начальників поліції, безстрашно ображав і давав завдання очільнику НАБУ. Трохи незрозуміло, чому називає Посла повією і Генерального прокурора гомосексуалістом, але це, мабуть, “витрати виробництва” або така подяка за закриття кримінальної справи про стрілянину Пашинського у київського перехожого”, – пише Портнов.

Повна розшифровку запису.

Пашинський: “Я можу розповісти свою останню розмову з Найємом, останню. Я ж половину з них я особисто вигодував з цієї руки, б..ь.. Це був чи то 15-ий чи то 16-ий, він підходить до мене і каже: «Сергій Володимирович. Я хочу бути начальником поліції»…Це була остання розмова. Він на той момент був начальником конкурсної комісії в Краматорську, безпосередньо. Я кажу: «Дивись, так не працюють. Ти хочеш бути начальником поліції?». – «Так». «Ти готовий на це покласти все своє життя… «Я готовий». «Ти зараз, я піду призначу тебе начальником краматорської поліції, ти пропрацюєш рік. Ти подивишся, ми подивимося. Якщо у тебе буде все виходити, ми переведемо тебе в який-небудь Дніпропетровський або Одеський, в якесь г…но, ти попрацюєш начальником обласної поліції, і якщо ти відбудешся в органах, я тобі гарантую ти станеш начальником поліції через … Він на мене подивився: «Мене не влаштовує»… І він щось …. «Іди звідси, щоб я тебе не бачив, гаденя». Та це ж він образився, полив мене брудом …. Тобто це люди, …у них хвороблива зарозумілість, розумієте у них месіанство ось це, розумієш …При тому, що Арсен його зробив членом колегії…. Мені їх не шкода… Це самознищення особистості, розумієш. Лещенко суч*нок, легенда ж яка. Я ж Лещенко на своєму катері блін перший раз повіз в Межигір’я, ти ж пам’ятаєш перший репортаж, і ця маленька падла за якусь х… ню почала поливати мене брудом, я до нього ставився як до свого сина. Кажу: «Іди сюди. Що ти робиш? Іди сюди. І пішло-поїхало. Це ось месіанство. Більш того, у чому ще проблема. Проблема цієї с…ки в наслідках старої повії. Реально Костиця переконала керівництво держдепу, що така неформальна політика Америки була прибрати всю еліту і ось ці всі найемов, все п…ту…(не розбірливо)… коли Я це зрозумів.. і інструментом було НАБУ. Я приходжу до Ситника і кажу: «Ситник. Дивись що вийде. Ти приберешь цю еліту, а на це місце не прийдуть ось ці, а на це місце прийдуть ті, кого ми в Москву видали. Ти це розумієш?» І знаєш, що мені говорить це чмо? «Так, я розумію». «Ти розумієш, як довго будеш за них жити?». – «Так, розумію». «Так що ж ти, с…а робиш?» Ну, розумієте, так. Після цього я сказав: «Все, Ситник. Я тобі поставив хрест. Тобі п…ц. Тебе не існує»…Є базові речі. Чому? Щоб Ви ще розуміли. Я погано ставився до Олени Зеркаль. Вважав її кар’єристкою та аферисткою. А за сьогоднішній вчинок вона від мене довічно отримала плюс, і вже що б вона не робила, навіть якщо вона буде голою в ресторані танцювати, вона вже все, вона вже серед нормальних… Вона розумниця, суперфахівець, юрист – міжнародник найвищого класу. Я розповідаю молодій людині, що їй потрібно робити в житті, а що не можна. Знаєш, як у літаку: свій-чужий.

Я можу скільки завгодно там, умовно кажучи, я ж в очі звинувачую, говорити, що Луценко – пасивний гомосексуаліст і пора б його в**ть… Але при цьому я розумію, що в якісь такі важливі моменти нікуди…а не дінеться і все одно він буде стояти поруч. А по всім іншим такого розуміння немає, є інше розуміння, що люди з Сороса, люди свідомо через своїх інтереси знищували мою державу, тому що вони думали, що вони отримають якісь дивіденди, а в результаті отримав дивіденди Коломойський і Зеленський, ось в чому проблема, а я їм казав, не робіть цього, ви нікому не потрібні. А вони щирі ці Шабуніни, бл**ь, вся ця бидлота, вони ж для себе, вони ж брехали, вони знали, що не будуть. Я ще в 15-му році, я для них всіх був авторитетом, я ще викликав, я з ними намагався, кажу: «Ви знищуєте країну. Не треба. Не мене знищити. Я все одно буду, незалежно ні від чого, так? Ви знищуєте країну, думаєте, що ви розчищаєте собі, але…. ви іншим розчищаєте. І на жаль, на жаль, я виявився абсолютно правий, тому що вони розчистили шлях не собі, їх зараз сприймають всі як клоунів, паяців. Вони ж щиро вважали, що вони еліта, вони нова еліта, ми прийдемо, ми знаємо як треба, а закінчилося це тим, чим закінчилося – прийшов реальний пацан-Богдан (сміється), реально (сміється). І він зараз … при Богдані вони …б-дь …вони там не поговорять, це тобі не демократ в маминій кофті Порошенка з Райніним”.

Читайте також:  Дитина спала у колясці на вулиці: під Житомиром мати побила дворічного сина

 

 

Джерело.