facebook

Претендують 4 країни: Жириновський пригрозив Україні розпадом

Скандальний російський політик Володимир Жириновський пригрозив Україні розпадом, оскільки на її території претендують відразу чотири держави.

Відповідну заяву росіянин зробив в особистому Telegram-каналі, при цьому заявивши, що РФ варто “навести порядок” у цій ситуації.


“Україна хоче європеїзації, а одержить балканізацію. За прикладом Югославії, яка була насильно розділена на частини, розпадеться й Україна”, – написав Жириновський.

“Призначимо Олійника”: Жириновський закликав Кремль змінити президента України
Він додав, що анексований Крим “повернувся в Росію”, назвавши Донбас при цьому “де факто незалежним”.

“Польща хоче повернути Східні Креси, Угорщина шукає можливості повернути Закарпаття, Румунія – Північну Буковину”, – продовжив він.

Політик стверджує, що поділ України є “частиною великої програми зі знищення Росії”.

“Почали з розчленування Російської Імперії, потім – СРСР. Зараз дроблять і налаштовують одне проти одного колишні союзні республіки і слов’янські держави як Югославія. Нам потрібно жорстко навести порядок!” – підсумував Жириновський.

Читайте також:  “Де тато – ось”: Мережу зворушило відео, як хлопчик біжить обіймати стенд із фото загиблого батька

Раніше:

-Жириновський заявив, що демократія несе загрозу існуванню слов’янських країн. Однією з її останніх “жертв” лідер ЛДПР назвав Україну.

-Він неодноразово кидався словами про захоплення України. Нещодавно він стверджував, що в доступному для огляду майбутньому над українськими містами будуть підніматися прапори РФ.

-Також Жириновський мріяв про “марші дружби” на кордоні України і Росії і про те, що українці поповзуть на колінах просити вибачення у Кремля.

-Він видав фейк про те, що етнічні території України нібито обмежуються лише Києвом і Житомиром.

-Скандальний політик зізнався, що Росія чекає атаки з боку України, щоб повністю її знищити.

Джерело.