facebook

Вбивство дитини під Києвом: екс-голова обласної поліції отримав нову посаду

Екс-начальник ГУ Нацполіції Київщини Дмитро Ценов, який подав у відставку після вбивства 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому, призначений керівником поліцейських сил у зоні проведення Операції Об’єднаних сил.

Про це повідомив перший заступник глави Національної поліції України В’ячеслав Аброськін на сторінці у Facebook, зазначивши, що він представив Ценова в четвер, 6 червня, командувачу ООС генералу Олександру Сирському.


“У складі сил ООС на постійній основі несуть службу понад тисяча співробітників Національної поліції України”, — заявив він.

“Основне завдання — виявлення терористів, вилучення зброї та вибухівки, забезпечення громадського порядку”, — додав Аброськін.

Сьогодні зранку командуючому ООС генералу Олександру Сирському представив нового керівника поліцейських сил в зоні…

Опубліковано Vyacheslav Abroskin Четвер, 6 червня 2019 р.

Повідомлялося:

Читайте також:  Зеленський звернувся до українців щодо пенсій та соціальних виплат

5-річний Кирило отримав поранення в голову під час прогулянки біля свого будинку в Переяслав-Хмельницькому 31 травня. Хлопчик помер 3 червня в лікарні, не приходячи до тями.

Поліцейські, як з’ясувалося, були п’яними і просто “розважалися”, стріляючи по банках.

Глава Нацполіції в Київській області Дмитро Ценов подав рапорт про відсторонення його від займаної посади і попросив відправити його в зону проведення ООС.

Джерело.