facebook

Шалені суми: “скромна” зарплата Реви розлютила українців – “Це тільки за травень”

Порівняйте зі своєю і заплачте, такі суми можуть бути тільки у наших міністрів
Шалені суми: “скромна” зарплата Реви розлютила українців – “Це тільки за травень”
У травні 2019 року міністр соціальної політики Андрій Рева заробив приблизно 54 тисячі гривень, з яких 14 тисяч – це тільки оклад. Крім того, міністру також нараховують премію в сумі 7 тисяч гривень, виплати за роботу з державною таємницею – 2 тисячі гривень, а також індексація – 632 гривні.

Передає прес-служба Мінсоцполітики.
Крім того, прес-служба також оприлюднила дані про зарплати його заступника.


Так, Ольга Крентовська отримала в травні зарплату в розмірі 107 тисяч гривень. Оклад склав 11 тисяч, така ж сума була виплачена за інтенсивність. Вислугу років оцінили в 5 тисяч, роботу з секретними паперами – 1 тисячу, сума премії становила 59 тисяч, відпускні – 17 тисяч, індексація – трохи більше 530 гривень.,

Читайте також:  Підвищення зарплати вчителям: міністр освіти зробила заяву

Зарплата Наталії Федорович склала 58 тисяч гривень. Серед яких: 10 тисяч оклад, 3 тисячі за вислугу років, за роботу з секретними паперами – 1 тисяча. Премії склали 17 тисяч, відпускні – 1 тисяча, відрядження – 12 тисяч, індексація – 505 гривень.

Микола Шамбір в травні отримав зарплату в розмірі 51 тисячі гривень, Лариса Попопович – таку ж суму, а Олександр Чуркін «стрибнув» трохи вище – його зарплата склала 62 тисячі.

Джерело.



Категорії: