facebook

Назвали популярний продукт, що провокує рак

За словами єгипетського кардіолога Джамала Шаабана, для захисту від онкологічних захворювань потрібно скоротити в раціоні кількість продуктів, в яких міститься цукор.

Надмірне вживання солодощів призводить до зайвої ваги, а жирові клітини мають пряме відношення до розвитку раку, пише Ukrhealth.

“Ракові клітини мають підвищений апетит на цукор, а також створюють запальні стани, які можуть призвести до порушення роботи серця”, — зазначає Шаабан.


Печиво, тістечка та інші десерти, які містять багато цукру і вуглеводів, повинні знаходиться під суворим контролем, підкреслив кардіолог.

Він також попередив про небезпеку вживання підсолоджених безалкогольних напоїв і виробничих соків.

Читайте також:  “Вчора написав для тебе музику, тепер почуєш її на небесах”: Відомий український музикант втратив близьку людину

Джерело.