facebook

В Одеській області знайшли мертвою зниклу тиждень тому 11-річну дівчинку

В Одеській області знайшли мертвою 11-річну Дашу Лук’яненко, яка зникла вдень у четвер, 13 червня в смт Іванівка Одеської області.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.


За попередніми даними, вона знайдена загиблою на території одного з домоволодінь того ж селища.

Під час відпрацювання території в селі Іванівці поліцейські провели обшук в одному з домоволодінь селища. У результаті виявили попередньо труп зниклої Дарини Лук’яненко.

Зараз правоохоронці намагаються дістати тіло дитини з вигрібної ями. Після чого буде направлено на судмедекспертизу, а також проведено упізнання родичами дитини.

Керівник Нацполіції України Сергій Князєв заявив, що в даний час власника будинку, як головного підозрюваного, доставили у відділення поліції.

Читайте також:  Під Запоріжжям у кущах виявили обгоріле тіло - вбивць виявилося двоє

Нагадаємо, що 11-річна Даша Лук’яненко вдень, ​​у четвер, 13 червня пішла на танці, і з того часу її місцеперебування було невідомо.

Правоохоронці проводили спецоперацію по її пошуку, в ній брали участь поліцейські п’яти найближчих до Іванівки районних відділень поліції, 100 військовослужбовців Нацгвардії, десятки співробітників ДСНС і понад сотня волонтерів.

Відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Проводилися обшуки і обходи, прочісували поля, посадки, яри і занедбані будівлі, на в’їзді в Іванівку працювали пости поліції. Також велися пошуки з повітря.

Джерело.