facebook

У поліції назвали причину вбивства Даші Лук’яненко

Підозрюваного вже затримали, він зізнався у скоєному

Вбивство 11-річної Дарини Лук’яненко було скоєно на сексуальному грунті. Такої версії дотримується слідство, повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.


“Ним (вбивцею. – Ред.) виявився 26-річний місцевий житель. Він зараз дає свідчення. За версією слідства, вбивство було скоєно на сексуальному грунті. Тіло дівчинки перебуває в судово-медичному підрозділі місцевої лікарні. Приношу співчуття сім’ї Дарини”, – заявив Князєв.

Нагадаємо, підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко вже затримали – ним виявився 22-річний місцевий житель. Чоловік вже зізнався в скоєному. За словами підозрюваного, він спочатку душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нібито нічого з нею не зробив. Після вбивства він кинув тіло дитини у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив.

Читайте також:  “Ми знаємо замовників вбивства Шеремета”, – Аваков

Як повідомлялося, 11-річна Даша Лук’яненко вдень 13 червня пішла на танці, і відтоді її місцезнаходження було невідомо. Правоохоронці проводили спецоперацію з її пошуку, в ній брали участь поліцейські п’яти найближчих до Іванівці районних відділень поліції, 100 військовослужбовців Нацгвардії України, десятки співробітників ДСНС і понад сотня волонтерів.

Проводилися обшуки і подворові обходи, прочісували поля, посадки, яри і занедбані будівлі, на в’їзді до Іванівки працювали пости поліції. Також велися пошуки з повітря.

Джерело.