facebook

Соратник Порошенка обікрав мільйони українців, деталі афери вражають: “Я був солдатом, а фюрер наказував”

Нового члена партії Петра Порошенка “Європейська солідарність” спіймали на грандіозної крадіжці в українців

Блогер і кандидат в депутати Максим Бужанський повідомив про це на своїй сторінці в Facebook . Він пояснив, що жителям України потрібно зробити, щоб убезпечити себе від нахабного грабунку в майбутньому.


Кілька днів тому директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович вирішив приєднатися до команди Петра Порошенка і вступити в його партію “Європейська солідарність”. Він повідомив про своє рішення у відеоролику на Facebook. Володимир В’ятрович заявив, що розділяє програму партії, і запевнив, що буде боротися за “українські” зміни в парламенті України.

“В’ятрович на своїй сторінці рекламує семінар -” Як домовитися з минулим “. Розумієте, 5 років тотальних спроб перекрутити це саме минуле уздовж і поперек, закінчилися повним крахом. Тепер доводиться шукати якусь іншу концепцію”, – зазначив Максим Бужанський.

Блогер звернувся до українців і запропонував їм свій варіант, як в корені змінити ситуацію в Україні. На його думку, на парламентських виборах доведеться позбутися від Петра Порошенка і всіх його прихильників, залишивши стару владу за бортом політики. При цьому не можна давати старим депутатам ніяких поблажок:

“Вибити нахер на виборах все, що хоч тушкою, хоч опудалом, мало відношення до БПП. Тотальна зачистка, не під корінь, але з корінням, за вуха, і в відро. Ніяких друге шансів, ніяких-я був солдатом, а фюрер наказував , нічого ось цього. 5 років життя. Їм було мало, що вони вкрали їх, спробували вкрасти всі попередні, плюс життя батьків і їх батьків “.

Максим Бужанський зазначив, що в сучасних умовах говорити про майбутнє немає сенсу. Він розповів, що Володимир В’ятрович та його інститут відняли у українців мільйони гривень. Крім того, він наплював на позицію багатьох своїх співвітчизників.

Читайте також:  Гройсман назвав умову збільшення мінімальної зарплати українців щонайменше удвічі

“У них немає ніякого майбутнього. Я просто нагадаю, що особисто В’ятрович намагався обікрасти кожного з вас. Вирішувати за вас, коли вам працювати, а коли відпочивати, що можна святкувати, а що ні, коли вітати своїх жінок і коли святкувати те, що живете, а не розвіяні за вітром купою попелу. Щоб домовитий з минулим, потрібно було не брехати і не красти сто мільйонів гривень, виділених Інституту Національної Пам’яті. Не потрібно було плювати в обличчя ветеранам та їхнім нащадкам, не потрібно було принижувати мільйони людей. а тепер пізно “, – підкреслив Максим БУЖАНСЬКЕ й.

Блогер також звернувся до виборців. Він зазначив, що українці поділяють різні політичні симпатії і планують голосувати на парламентських виборах за різні партії. Саме так працює демократія. У той же час, Максим Бужанський закликав позбавити партію Петра Порошенка підтримки.

“У кожного на окрузі є бппшнік, маленький, великий, повністю відверта мразь або ще не встигла прославитися, але жадібно чіпляється за владу. Це В’ятрович. Один колективний В’ятрович. Гібридний, помісь В’ятровича з Порошенком, озвучена Парубієм і присипана Іриною Геращенко. Вони дуже сподіваються, що ви схаває. Ну ось лавочка, ось шматок зробленої за бюджетні гроші дороги, ось фестиваль роги і копита з безкоштовним пивом. Беріть все. і вжарьте їх 21го липня, як вжарили в травні. Повірте, не зітремо в порошок, вони будуть мріяти стерти нас. Хто придатно, але не БПП, ось, що я вам пропоную “, – підсумував потенційний депутат Верховної Ради.

Джерело.



Категорії: