facebook

Смертельна ДТП на Львівщині: легковик з молодими людьми врізалася у стовп

У машині перебувало п’ятеро осіб, троє з них – неповнолітні

На Львівщині легковий автомобіль з молодиками і неповнолітніми дівчатами врізався в опору залізничного моста. В результаті аварії загинув 18-річний водій.


Як повідомили в Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, аварія сталася 21 червня близько 23:30 в гірському селі Тухля Сколівського району.

З’ясувалося, що 18-річний місцевий житель за кермом Volkswagen Passat не впорався з керуванням і машина врізалася у стовп.

У салоні автомобіля на момент ДТП знаходилися ще четверо молодих людей: 18-річний хлопець і троє дівчат у віці 16-17 років з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані. Відкрито кримінальне провадження за статтею “порушення правил безпеки дорожнього руху”.

Нагадаємо, у січні-квітні 2019 року на території України сталося 47 445 аварій, внаслідок яких загинули 822 людини, понад 7800 отримали поранення. Патрульні підкреслили, що в порівнянні з таким же періодом минулого року всі показники аварійності на дорогах збільшилися. Зокрема, загальна кількість ДТП зросла на 4,2%.

Читайте також:  В Україні деякі категорії пенсіонерів можуть отримати допомогу від ООН

Джерело.