facebook

Семеро підлітків по-звірячому зґвалтували 6-річну дитину: в обласному центрі почався масштабний протест (фото)

У п’ятницю, 31 липня, в Сумах піднявся масштабний протест. Люди заблокували залізничну дорогу, щоб привернути увагу правоохоронців до безчинства, яке відбувається у їхньому районі. Мешканці заявили про згвалтування 6-річного хлопчика групою підлітків і повідомили, що ці ж неповнолітні регулярно знущаються із літніх людей.

Про це пише місцеве видання 0542.ua.
Сумчани заявляють, що група малолітніх злочинців складається із сімох осіб віком від 12 до 14 років.


Видання у своїй новині послалося на речника управління Патрульної поліції Олега Сологуба, зазначивши, що 25 липня до поліції надійшло повідомлення про зґвалтування дитини. Також у публікації вказали, що подробиці злочину наразі не відомі, ним займається поліція.

Натомість сайт самої поліції подав суперечливу інформацію.

Читайте також:  До українського порту зайшов грецький корабель, на якому половина екіпажу хвора на коронавірус

Так, 1 серпня там з’явилося повідомлення про те, що кримінальне провадження щодо неповнолітніх відкрили за наслідками розмови з обуреними учасниками протесту 31 липня (а не за повідомленням у поліцію 25 липня, про що було згадано вище). Також у цьому повідомленні написали, що за заявами сумчан відкрили кримінальне провадження за статтею “Хуліганство”.

Згодом на сайті з’явилося нове повідомлення про перекваліфікування справи із “Хуліганства” у “Згвалтування”.

Зазначається також, що вже встановлено особи трьох підлітків віком 13-14 років, на їхніх батьків склали адмінматеріали за невиконання батьківських обов’язків. Крім того, з’ясовують особи ще двох підлітків і їхню можливу участь в інших злочинах.

Джерело.



Категорії: