facebook

Спецслужби РФ контролюють експерименти “вакцинування” не на щурах, а на жителях ОРДЛО

Ситуацію щодо стану захворюваності COVID-19 на тимчасово окупованих російсько-терористичними угрупованнями територіях Донецької та Луганської областей детально вивчають так звані «МДБ», які, у свою чергу, контролюються ФСБ РФ.

Зокрема, про посилення моніторингу  за «корононосіями» у псевдоутвореннях «ДНР» і «ЛНР» саме зі сторони «спецслужб» в ефірі «Радіо Донбас.Реалії» заявив представник уповноваженого ВР з прав людини у Луганській і Донецькій областях Павло Лисянський.


«Вони проводять зріз в усіх напрямках, які важливі для контролю суспільно-політичної ситуації на цій території. І тому вони в курсі всього, скільки людей хворіє… Вони закріплені за кожною лікарнею», – зазначив Лисянський.

20 жовтня уповноважена ВР України з прав людини Людмила Денісова заявила, що за даними правозахисників, загальна кількість захворювань на COVID-19 на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей становить щонайменше 14 тисяч осіб.

При цьому, в ОРДО стартувала «вакцинація» бойовиків т.зв. «ДНР», представників «силових відомств» і самих «іхтамнетов» вакциною від коронавірусної інфекції виробництва Російської Федерації.

Росіян, за словами Путіна, на Донбасі немає. А ось військової техніки: танки, «Гради», БТРи, склади з озброєнням і «відпускників з розкосими очима» з Бурятії, Якутії, Рязані і Ростова – повно. І хоча ніхто вже не сумнівається в знаходженні регулярних російських військ на ТОТ, коронавірусна інфекція черговий раз підтвердила знаходження росіян на Донбасі, пише Вольнодумец.

Раніше повідомлялося про «нібито наявність в розпорядженні мобільних військових госпіталів РФ на території ОРДЛО вакцини для лікування військовослужбовців, які захворіли на на СOVID-19. … у військових лікарів РФ нібито є сироватка, якою лікують хворих солдатів, керівництво російських військ в ОРДЛО і вище керівництво «ДНР».

Читайте також:  Степанов підписав важливий документ! Що важливо знати!

Від представників так званого «міністерства охорони здоров’я «ДНР» отримана уточнююча інформація. За їх словами, у вересні в місця дислокації російських військових 1-ого АК на території «ДНР», прибули 7-10 військових лікарів-інфекціоністів та епідеміологів з РФ.

Саме вони спільно з місцевими військовими лікарями провели вакцинацію російських військових 1 АК 8 Армії ПівдВО РФ.

За словами лікарів, проводилася «суцільна» вакцинація всього особового складу сироваткою російського виробництва. Прищеплювали спочатку росіян, потім місцевих колаборантів, так званих «ополченців». Зараз активно проводиться вакцинація «керівництва республіки, адміністративних і правоохоронних органів ДНР».

Потім буде наступний етап – вчителі та лікарі. Про решту населення поки що не йдеться. Але з наслідками вакцинації виявилось все не все так просто.

Лікарям «МОЗ ДНР» стало відомо, що, проводячи вакцинацію, російські військові лікарі ретельно фіксують стан щеплених солдат, особливості реакції організму на вакцину і наявність побічних ефектів у щеплених.

Дізнавшись про те, що росіяни фактично проводитимуть випробування вакцини з метою вивчення на щеплених віддалених наслідків застосування даної вакцини і особливо – побічних ефектів її застосування, місцеві лікарі відмовилися першими пройти вакцинацію, що їм пропонували російські військові.

Всеволод Луганський,
учасник руху «Наша Луганщина»

Джерела:

https://www.radiosvoboda.org/a/news-covid-19-ordlo/30904311.htmlhttps://ukrrain.com/v_ordlo_pislya_vakcinacii_rosijskim_preparatom_gospitalizuvali_pivsotni_okupantiv.html

https://twitter.com/666_mancer

https://t.me/Volnodumetz/414

Джерело.