facebook

Поховали 13-річну дівчинку, яку вбила мама: “Була лесбіянкою, може ревнувала доньку до вчительки”

Стали відомі подробиці жахливого убивства у селищі Подвірки, що під Харковом.
Десятки людей прийшли попрощатися з 13-річною Христиною П’яновою, яка була жорстоко вбита 30 квітня. В цей же день поліція затримала матір дівчинки Тетяну, яка голою ходила по трасі, а в руках несла пакет з відрізаною головою дочки.

Як пише Сегодня, провести школярку в останню путь прийшли сусіди, а також друзі та вчителі Христини. Депутат місцевої сільради Тетяна Пантелєєва каже, що знала матір і дочку близько 25 років. Жінка виховувала і утримувала Христину сама, працювала на трьох роботах і часто говорила, що живе тільки для дівчинки. Люди кажуть, що вона була цілком адекватною, за нею не помічали жодних дивних вчинків.


“Нічого не віщувало такого жаху. Того дня Тетяна до одинадцяти відпрацювала, Христина її зустріла, прийшла додому о 23:45. А через годину вже вийшла з головою”, – говорить місцева жителька.

Батько дівчинки Віталій Пономаренко розповів, що хоч з матір’ю Христини не жив (говорить, що жінка виганяла його з дому чотири рази), але дочку відвідував. Зокрема, зустрічався з Христиною за тиждень до трагедії.

Як виглядає з його слів, у Тетяни все ж почались розлади психіки, але він не зрозумів цього.

“Останній раз, коли я був з дитиною, вона сказала, що доньку бачить наскрізь, мовляв, мене обдурити неможливо, я в очі дивлюся – і бачу, хто чим дихає. Розповідала, що було якесь свято, вона прокинулася – і вже знала, про що дитина думає. Христина захотіла шоколадку і морозиво. Так вона вранці встала купила – а дочка здивувалася, мовляв, звідки ти знаєш?” – згадує Віталій.

Тетяна П`янова, котру підозрюють у тому, що вона відрізала голову 13-річній доньці, була лесбіянкою та могла приревнувати доньку до її вчительки.

Про це пише журналістка Анна Юрченко.

За словами сусідів родини, мати 9 років жила із жінкою. Також її боялися брати. Батька доньки жінка ж не підпускала до себе.

Також знайома родини розповіла, що Тетяна почала цікавитись класною керівничкою доньки. Вона часто навідувалась у школу, через що директор закладу пригрозив написати на жінку заяву в поліцію.

“Як варіант, вона приревнувала доньку до вчительки”, – пише журналістка.

Також Анна Юрченко поспілкувалась із батьком покійної дитини. Він каже, що навіть не уявляв, що таке могло статись та досі не відійшов від трагедії.

Нагадаємо, про трагедію в селі Подвірки наш сайт писав 30 квітня. Вранці соцмережі “підірвала” новина, що по вулиці бігала оголена жінка з людською головою, а пабліки заповнили моторошні фото і відео інциденту. Пізніше стало відомо, що затриману звуть Тетяна П’янова і їй 38 років.

Тіло 13-річної Христини П’янової знайшов її дядько і повідомив в поліцію. Матір дівчинки затримали на два місяці без права внесення застави

Джерело.