facebook

Я точно не хочу відповідати за життя тих дітей, які там будуть навчатися

14 липня, під час ефіру на радіо голова Тернопільської ОВА говорив про навчання в освітніх закладах Тернопільщини, і тема плавно перейшла до того, що днями Володимир Труш почав отримувати дзвінки мало не з погрозами.


“Є ситуація по одній громаді на Тернопільщині – є школа, хочуть вчитися офлайн та укриття недостатнє і запропонували перемістити дітей під час тривоги в укриття сусіднього приміщення. Та знову ж таки є десь така риторика – “А нехай держава нам зробить бомбосховища”. Держава воює, закуповує зброю, намагається виплатити усі соціальні гарантії, є громади і вони повинні на себе брати відповідальність. Але можу сказати, що відсотків 90 з тих навчальних закладів, що перевірили, можуть вчитися в офлайні. Є рекомендації військових, є заключення ДСНС, що діти можуть вчитися”,- говорить Володимир Труш.

Читайте також:  Керівники шкіл самі вирішують, як навчати учнів після канікул, – МОН

Також очільник Тернопільської ОДА наголосив, що йому надходять погрози.

“Я точно не хочу відповідати за життя тих дітей, які там будуть навчатися. Мені достатньо того, що військовослужбовці, які йдуть з області, і так я маю дзвінків різних і чуть не погроз, що вбили мого сина, вбили мого такого там…Мені достатньо нехай ці діти живуть, для них потрібно створити усі умови, щоб вони повноцінно вчилися”,- наголосив Володимир Труш.

Запис Я точно не хочу відповідати за життя тих дітей, які там будуть навчатися спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: