facebook

Загроза пусків з Каспію: з’явився прогноз термінів нової масованої ракетної атаки РФ

Загроза пусків з Каспію: з’явився прогноз термінів нової масованої ракетної атаки РФ


Роман Світан не виключив, що атаки РФ будуть приблизно такого ж рівня, як і попередні.

Ймовірні терміни нового масованого ракетного удару РФ по Україні спрогнозував військовий експерт, льотчик-інструктор і полковник запасу ЗСУ Роман Світан.

На його думку, російські загарбники можуть завдати ще кілька масованих ракетних ударів по Україні. Таку думку він висловив у коментарі Каналу 24.

Експерт не виключив, що атаки будуть приблизно такого ж рівня, як і попередні – не більше 100 ракет з періодичністю 1 атака в 2 тижні.

“Швидше за все, якщо вони і підготуються до якоїсь атаки, то вона буде через 7-10 днів”, – припустив він.

Співрозмовник уточнив, що переміщення військових ракетоносців РФ в Мурманськ не вплине на ворожі атаки – вони можуть повернутися на аеродром “Енгельс”, зарядитися там і виконати пуски над Каспійським морем.

“Логістика тут дуже проста, тому саме переміщення літаків не зіграє ролі в ухваленні рішення для атаки”, – додав Світан.

Читайте також:  Українка із Польщі Марія Гутор: З восьми тисяч поляків, вже перевірених на дотримання карантину, лише дев’ять людей не виявилося вдома. Тобто свідомість на високому рівні. Або страх покарання

Ракетний терор РФ
За словами начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова, запаси високоточного озброєння в РФ вже підходять до завершення, при цьому окупанти вже “увійшли в критичний мінімум”.

Як відомо, Росія завдала нового ракетного удару по Україні у понеділок, 5 грудня.

Про це речник Повітряних сил України Юрій Ігнат розповів в ефірі телемарафону.

“Традиційно, звідки вони і пускають. Стратегічна авіація-це район Волгодонська, також Каспій і Чорне море, кораблі Чорноморського флоту теж запуски, за попередньою інформацією. Вже не тренування, ракети вже запущені”, – сказав він.

В результаті ракетного удару РФ по Україні в понеділок, 5 грудня, було пошкоджено два об’єкти інфраструктури.

Зокрема, про пошкодження об’єктів інфраструктури в Одеській області внаслідок ракетного обстрілу окупантів розповів у Telegram заступник голови офісу президента Кирило Тимошенко.

Запис Загроза пусків з Каспію: з’явився прогноз термінів нової масованої ракетної атаки РФ спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: