facebook

“Намагаюся бути схожою на неї”: Олена Зеленська розкрила таємницю про свого кумира

Дружина президента Володимира Зеленського Олена зізналася, на кого вона рівняється в житті.

Олена Зеленська відверто розповіла, хто її надихає. Про це вона повідомила під час інтерв’ю BBC News Україна.


«У мене є одна подруга, я їй цього не говорила, але я намагаюся бути на неї схожою», – зізналася Олена Зеленська.

Дружина президента відзначає, що в плані чіткості і стійкості досягнення цілей – та жінка гідна прикладу для наслідування. Перша леді зазначає, що з точки зору людина крихка і мила, але у неї є внутрішній стержень.

Бували ситуації, зізнається Зеленська, де вона б уже здалася, але її подруга продовжує боротьбу. Вона при цьому має хороші відносини з людьми і знаходить на всіх час, тому вона приклад для наслідування.

У Олени Зеленської також запитали, хто з відомих жінок її надихає, на що та відповіла:

«Я не схильна шукати собі кумира. Звичайно, є улюблені актриси, письменниці, є люди, які прекрасно виглядають, і я мрію, наприклад, виглядати в 60, як Меріл Стріп».

Читайте також:  “Від злості її, аж розпирає”, Звіробій обізвала українських воїнів, які підтримали Зеленського. Дико таке слухати!

До цього ми повідомляли, що дружина президента Володимира Зеленського розповіла, чим би хотіла займатися. Вона зазначила, що хотілося б їй і далі писати сценарії для проекту “Квартал 95” і не лізти в політику. Але при цьому перша леді розуміє, що в новій ролі у неї є нові інструменти:

«З іншого боку, перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Для мене це дуже складно», – поділилася своїми думками чоловіка Зеленського.

Олена Зеленська переживає, що роль першої леді буде вимагати від неї повної віддачі і всього її часу. І їй навіть було страшно перед виборами, що її чекає на такому важливому посту, який вона зайняла після програшу Порошенко.

Джерело.



Категорії: